קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

ברווז וסלט אורז בר

ברווז וסלט אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז וסלט אורז בר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 703 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, בצל, חצאי חזה ברווז magret, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו סלט עוף ואורז בר: סלט ארוחת ערב לבבי ומתובל, סלט אורז בר, ו סלט אורז בר הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את כל מרכיבי ההלבשה בקערה גדולה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר בעת ביצוע סלט.
1
יש לשטוף אורז היטב במסננת גדולה מתחת למים קרים, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים חמאה בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים בצל, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות. מערבבים במים ומרק ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד האורז הוא רך, 1 עד 1 1/4 שעות. (דגנים ייפתחו אבל לא כל הנוזל ייספג.)
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים היטב במסננת וקריר כדי להתחמם לפני הוספת ההלבשה. (
5
מורחים אורז במחבת אפייה רדודה כדי להתקרר מהר יותר.)
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
2
לבשל סוכר מצליפה בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים מסננת ולשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
ברווז טפיחה יבש מתבלים עם מלח ופלפל. להבקיע את העור בתבנית crosshatch ולמקם ברווז, צד העור למעלה, במחבת אפייה שטחית משומנת קלות (1 אינץ ' עמוק). צולים באמצע התנור עד למד חום מיידי מוכנס אופקית לאוגרים במרכז 49°( עבור בינוני-נדיר), כ -25 דקות. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
5
העבר ברווז ללוח חיתוך וכאשר רק מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העור. דק פרוסה העור (בצד הבקיע למטה), שמירה על חזה ברווז חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים את העור בתבנית אפייה באמצע התנור עד פריך מאוד, על 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז.
7
חותכים חצאי חזה ברווז בחצי אופקית( בסגנון פרפר), ולאחר מכן לחתוך על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים ברווז ומיצים כדי להתלבש יחד עם אורז, סוכר מצליפה, בצל ירוק, משמשים, אגוזי פקאן, ומלח ולזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
9
ממש לפני ההגשה, לפזר עור ברווז פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
10
* זמין בd ' Artagnan (800-327-824
11
וכבד אווז עמק הדסון (877-289-3643).
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשמשים יבשים לחים (עדיף קליפורניה; 5 עוז), לחתוך לרצועות 1/4 אינץמשמשים יבשים לחים (עדיף קליפורניה; 5 עוז), לחתוך לרצועות 1/4 אינץ1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'boneless magret חזה ברווז חצאים עם עורboneless magret חזה ברווז חצאים עם עור1אוראו ממולאים כפוליםדבש עדיןדבש עדין791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1גרידה מגוררת דק של כתוםגרידה מגוררת דק של כתום128חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות פקאן, קצוץ וקלוי1/2 כוסות פקאן, קצוץ וקלוי1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות6בצל ירוק, פרוס דק באלכסוןבצל ירוק, פרוס דק באלכסון791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלות קצוצות דקשאלות קצוצות דק283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אפונה הצמד סוכר, גזוז חצוי באלכסוןאפונה הצמד סוכר, גזוז חצוי באלכסון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות אורז ברכוסות אורז בר