ברווז וסלט אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז וסלט אורז בר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 703 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, בצל, חצאי חזה ברווז magret, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו סלט עוף ואורז בר: סלט ארוחת ערב לבבי ומתובל, סלט אורז בר, ו סלט אורז בר הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את כל מרכיבי ההלבשה בקערה גדולה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר בעת ביצוע סלט.
יש לשטוף אורז היטב במסננת גדולה מתחת למים קרים, ולאחר מכן לנקז.
מחממים חמאה בסיר כבד של 4 עד 5 ליטר מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים בצל, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ -5 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות. מערבבים במים ומרק ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד האורז הוא רך, 1 עד 1 1/4 שעות. (דגנים ייפתחו אבל לא כל הנוזל ייספג.)
מסננים היטב במסננת וקריר כדי להתחמם לפני הוספת ההלבשה. (
מורחים אורז במחבת אפייה רדודה כדי להתקרר מהר יותר.)
לבשל סוכר מצליפה בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מסננים מסננת ולשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז היטב.
ברווז טפיחה יבש מתבלים עם מלח ופלפל. להבקיע את העור בתבנית crosshatch ולמקם ברווז, צד העור למעלה, במחבת אפייה שטחית משומנת קלות (1 אינץ ' עמוק). צולים באמצע התנור עד למד חום מיידי מוכנס אופקית לאוגרים במרכז 49°( עבור בינוני-נדיר), כ -25 דקות. תשאירי את התנור דולק.
העבר ברווז ללוח חיתוך וכאשר רק מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העור. דק פרוסה העור (בצד הבקיע למטה), שמירה על חזה ברווז חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
אופים את העור בתבנית אפייה באמצע התנור עד פריך מאוד, על 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז.
חותכים חצאי חזה ברווז בחצי אופקית( בסגנון פרפר), ולאחר מכן לחתוך על פני התבואה לפרוסות דקות.
מוסיפים ברווז ומיצים כדי להתלבש יחד עם אורז, סוכר מצליפה, בצל ירוק, משמשים, אגוזי פקאן, ומלח ולזרוק בעדינות לשלב.
ממש לפני ההגשה, לפזר עור ברווז פריך על גבי.
* זמין בd ' Artagnan (800-327-824
וכבד אווז עמק הדסון (877-289-3643).