ברווז צונן עם רוטב זינפנדל
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ברווז צונן עם רוטב זינפנדל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1040 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 89 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו את עלי ארוגולה, חזה ברווז muscovy, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו שרי-Zinfandel רוטב ברביקיו, רוטב חמוציות-כתום מתובל עם זינפנדל, ו מדליוני בשר משובצים בעשב עם רוטב זינפנדל-שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להרתיח את זינפנדל מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בתיק מקפיא גדול, חסון, resealable פלסטיק, לשלב את רוטב הסויה, מירין, בצל ירוק, שום, זנגביל הקטנת Zinfandel.
לאסוף 10 שיפודי במבוק ביד שלך לנקב את עור הברווז בכל רחבי, דרך הבשר. לחלופין, להשתמש בקצה של סכין חדה מאוד לתקוע את עור הברווז בכל רחבי.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את שדי הברווז, צד העור למטה, ומבשלים על חום מתון עד השחמה עמוקה, על 8 דקות. להפוך את הברווז מעל ומבשלים עד השחמה בצד השני, על 3 דקות.
מעבירים את שדי הברווז לשקית עם המרינדה ולאטום אותו.
מניחים את התיק האטום בתוך שכבה כפולה של שקיות פלסטיק חסון, איטום כל שקית. בזהירות להוריד את שדי הברווז לתוך המים הרותחים. כיסוי, לכבות את החום ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
הכינו קערה גדולה של מי קרח. לצלול את השקיות עם הברווז לאמבט הקרח ולתת לעמוד במשך 45 דקות, או עד צונן לחלוטין. מקררים את הברווז בשקיות לפחות 6 שעות או לילה.
הסר את השדיים ברווז מן המרינדה וללטף אותם יבש עם מגבות נייר. מסננים את המרינדה זינפנדל לתוך סיר בינוני ומרתיחים על חום גבוה עד שזה התעבה, על 7 דקות. באמצעות סכין דק וחד, פרוס דק את שדי הברווז לרוחב.
טפטוף כל צלחת עם כמה המרינדה זינפנדל מופחת ולסדר את השדיים ברווז פרוס על גבי. תלולית את עלי הארוגולה על הצלחות ומגישים.