קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ברווז צונן עם רוטב זינפנדל

ברווז צונן עם רוטב זינפנדל
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ברווז צונן עם רוטב זינפנדל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1040 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 89 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו את עלי ארוגולה, חזה ברווז muscovy, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו שרי-Zinfandel רוטב ברביקיו, רוטב חמוציות-כתום מתובל עם זינפנדל, ו מדליוני בשר משובצים בעשב עם רוטב זינפנדל-שאלוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להרתיח את זינפנדל מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ZinfandelZinfandel
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בתיק מקפיא גדול, חסון, resealable פלסטיק, לשלב את רוטב הסויה, מירין, בצל ירוק, שום, זנגביל הקטנת Zinfandel.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ZinfandelZinfandel
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
לאסוף 10 שיפודי במבוק ביד שלך לנקב את עור הברווז בכל רחבי, דרך הבשר. לחלופין, להשתמש בקצה של סכין חדה מאוד לתקוע את עור הברווז בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את שדי הברווז, צד העור למטה, ומבשלים על חום מתון עד השחמה עמוקה, על 8 דקות. להפוך את הברווז מעל ומבשלים עד השחמה בצד השני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
7
מעבירים את שדי הברווז לשקית עם המרינדה ולאטום אותו.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
8
מניחים את התיק האטום בתוך שכבה כפולה של שקיות פלסטיק חסון, איטום כל שקית. בזהירות להוריד את שדי הברווז לתוך המים הרותחים. כיסוי, לכבות את החום ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
9
הכינו קערה גדולה של מי קרח. לצלול את השקיות עם הברווז לאמבט הקרח ולתת לעמוד במשך 45 דקות, או עד צונן לחלוטין. מקררים את הברווז בשקיות לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ברווז שלםברווז שלם
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
הסר את השדיים ברווז מן המרינדה וללטף אותם יבש עם מגבות נייר. מסננים את המרינדה זינפנדל לתוך סיר בינוני ומרתיחים על חום גבוה עד שזה התעבה, על 7 דקות. באמצעות סכין דק וחד, פרוס דק את שדי הברווז לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ZinfandelZinfandel
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
טפטוף כל צלחת עם כמה המרינדה זינפנדל מופחת ולסדר את השדיים ברווז פרוס על גבי. תלולית את עלי הארוגולה על הצלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חזה ברווזחזה ברווז
ZinfandelZinfandel
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט