קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

ברווז צונן עם רוטב זינפנדל

ברווז צונן עם רוטב זינפנדל
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ברווז צונן עם רוטב זינפנדל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1040 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 89 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו את עלי ארוגולה, חזה ברווז muscovy, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. נסו שרי-Zinfandel רוטב ברביקיו, רוטב חמוציות-כתום מתובל עם זינפנדל, ו מדליוני בשר משובצים בעשב עם רוטב זינפנדל-שאלוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להרתיח את זינפנדל מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ZinfandelZinfandel
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בתיק מקפיא גדול, חסון, resealable פלסטיק, לשלב את רוטב הסויה, מירין, בצל ירוק, שום, זנגביל הקטנת Zinfandel.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ZinfandelZinfandel
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לאסוף 10 שיפודי במבוק ביד שלך לנקב את עור הברווז בכל רחבי, דרך הבשר. לחלופין, להשתמש בקצה של סכין חדה מאוד לתקוע את עור הברווז בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את שדי הברווז, צד העור למטה, ומבשלים על חום מתון עד השחמה עמוקה, על 8 דקות. להפוך את הברווז מעל ומבשלים עד השחמה בצד השני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
7
מעבירים את שדי הברווז לשקית עם המרינדה ולאטום אותו.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
8
מניחים את התיק האטום בתוך שכבה כפולה של שקיות פלסטיק חסון, איטום כל שקית. בזהירות להוריד את שדי הברווז לתוך המים הרותחים. כיסוי, לכבות את החום ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
9
הכינו קערה גדולה של מי קרח. לצלול את השקיות עם הברווז לאמבט הקרח ולתת לעמוד במשך 45 דקות, או עד צונן לחלוטין. מקררים את הברווז בשקיות לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלםברווז שלם
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
הסר את השדיים ברווז מן המרינדה וללטף אותם יבש עם מגבות נייר. מסננים את המרינדה זינפנדל לתוך סיר בינוני ומרתיחים על חום גבוה עד שזה התעבה, על 7 דקות. באמצעות סכין דק וחד, פרוס דק את שדי הברווז לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ZinfandelZinfandel
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
טפטוף כל צלחת עם כמה המרינדה זינפנדל מופחת ולסדר את השדיים ברווז פרוס על גבי. תלולית את עלי הארוגולה על הצלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חזה ברווזחזה ברווז
ZinfandelZinfandel
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים