ברווז צלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום
ברווז צלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר, ברווזון, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו ברווז צלוי עם זיגוג חמוציות, כתום והל, אספרגוס קלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום, ו ברווז צלוי עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
התחל על ידי הצבת השד ברווז בצד על מדף אפייה. מתבלים במלח ופלפל, וצולים עד שהמיצים בקושי ורודים, בערך 45 דקות.
הסירו את הברווזון מהמחבת והניחו אותו בצד.
Degrease את טפטוף המחבת על ידי ברפרוף את השכבה העליונה.
כדי להכין את הרוטב, לשלב את הסוכר והמים caramelize בזהירות.
מוסיפים את היין, חומץ, מיץ תפוזים וג ' ינג ' ר.
מערבבים אותם היטב ומפחיתים בחצי.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את טפטוף המחבת, להפחית את החום ומבשלים עד הרוטב מפחית בחצי. לאחר הרוטב נעשה, מסננים אותו דרך cheesecloth או מסננת בסדר ולהניח בצד.
כדי לשרת, מניחים את הברווזון על מגש הגשה גדול.
מוסיפים את המקטעים הכתומים למעלה ומסביב לברווז, ושופכים את הרוטב על הברווז.