קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ברווז צלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום

ברווז צלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום
ברווז צלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר, ברווזון, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו ברווז צלוי עם זיגוג חמוציות, כתום והל, אספרגוס קלוי עם זיגוג ג'ינג'ר כתום, ו ברווז צלוי עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
התחל על ידי הצבת השד ברווז בצד על מדף אפייה. מתבלים במלח ופלפל, וצולים עד שהמיצים בקושי ורודים, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה ברווזחזה ברווז
3
הסירו את הברווזון מהמחבת והניחו אותו בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
Degrease את טפטוף המחבת על ידי ברפרוף את השכבה העליונה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
כדי להכין את הרוטב, לשלב את הסוכר והמים caramelize בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
6
מוסיפים את היין, חומץ, מיץ תפוזים וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
חומץחומץ
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ייןיין
7
מערבבים אותם היטב ומפחיתים בחצי.
8
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
9
מוסיפים את טפטוף המחבת, להפחית את החום ומבשלים עד הרוטב מפחית בחצי. לאחר הרוטב נעשה, מסננים אותו דרך cheesecloth או מסננת בסדר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
מחבתמחבת
10
כדי לשרת, מניחים את הברווזון על מגש הגשה גדול.
11
מוסיפים את המקטעים הכתומים למעלה ומסביב לברווז, ושופכים את הרוטב על הברווז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
רוטברוטב
ברווז שלםברווז שלם