קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב תפוחים

ברווז צלוי עם רוטב תפוחים
ברווז צלוי עם רוטב תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2086 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 188 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. . מתכונים דומים: ברווז צלוי עם רוטב צדפות, ברווז צלוי עם רוטב תפוחים-צימוקים, ו חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוח ויניגרט תפוחים.

הוראות

1
יש לשטוף ברווז ולטפוח יבש; לשפשף עם מלח, פלפל, תיבול עוף.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד רך. בקערה בינונית, לשלב עם פירורי תפוח ולחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים יחד כדי להפוך את ההלבשה (במידת הצורך, להוסיף קצת מים כדי להרטיב).
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
למלא את חלל הברווז עם ההלבשה, ולתפור לסגור עם חוט מטבח. לשפשף מחוץ לציפור בקלילות עם שמן זית, ומניחים במחבת צלייה רדודה או בתבנית 9x13 אינץ ' אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ברווז שלםברווז שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 80 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף