תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברווז שומן תפוחי אדמה גאלט עם קארווי ובצל מתוק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שומן בייקון, מלח כשר, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ברווז שומן תפוחי אדמה גאלט עם קימל ובצל מתוק, תפוחי אדמה גאלט עם שומן ברווז, ו בטטה-תפוח אדמה גאלט.
הוראות
1
סדר מתלה באמצע התנור;מחממים ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת נייר או גיליון אפייה מרופדת עםבאטר; להגדיר טבעת springform על גבי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
3
טוסט קימל במחבתקטנהעל חום בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
למריחה על טוסט אם רוצים
4
בואו מגניב.
5
מקום בשקית פלסטיק resealable; למחוץ עם מערוך או תחתית של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
להוסיף תפוחי אדמה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
9
סדר 1/4 של תפוחי אדמה בשכבת aneven בתוך הטבעת על bakingsheet, חופפים לפי הצורך. טוסוניון בקערה גדולה עם 1 כף חמאה מומלחת. לארגן 1/3 של תפוחי אדמה אוניאובר. חזור על שכבות twicemore, מסיים עם שכבה שלתפוחי אדמה. הסר טבעת בזהירות.