ברוסקטה בגריל פירות עם דבש מסקרפונה
המתכון ברוסקטה פירות בגריל עם דבש מסקרפונה מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 56 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, לחם כפרי, ניצני לבנדר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברוסקטה בגריל פירות עם דבש מסקרפונה, פירות יער מעורבים ביין רוזה עם מסקרפונה דבש / מרק פירות קיצי, ו שזיפים בגריל עם מסקרפונה ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הסוכר ולבנדר במטחנת תבלינים לטחון לאבקה. בקערה גדולה, לשלב את הסוכר לבנדר עם משמשים, נקטרינות, דובדבנים, מיץ לימון, גרידת תפוזים ו 1 כף שמן זית. לזרוק היטב העונה בקלילות עם מלח ופלפל.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את המסקרפונה עם הדבש ומתבלים עם פלפל.
מברישים את פרוסות הלחם משני הצדדים בשמן זית.
תדליק גריל. להשחיל את הפרי על שיפודי רוזמרין; להזמין כל מיצים בקערה. גריל את הלחם על אש גבוהה עד חרוך קלות פריך, על 30 שניות לכל צד. גריל שיפודי הפרי מעל חום מתון, צולה כמה פעמים עם המיצים השמורים, עד חרוך קלות רק רך, על 4 דקות לכל צד.
מורחים את mascarpone הדבש על הלחם בגריל ולחצות כל פרוסה.
העברה למגש. להחליק את הפרי מעל שיפודים על הלחם, לטפטף כמה מיצים על הפרי ולהגיש.