ברוסקטה גורגונזולה ותפוחים
המתכון Bruschetta Gorgonzolan ותפוחים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם פלפל, שיני שום, לחם באלכסון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברוסקטה עם פלפלים וגורגונזולה, ברוסקטה עם פלפלים וגורגונזולה, ו Gorgonzola, ברוסקטה זית ושום.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד מעורבב.
מניחים פרוסות לחם על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה.
הסר מהגריל. לשפשף צדדים חתוכים של שום על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מורחים 2 כפיות תערובת גבינה על כל פרוסת לחם.