ברוסקטה וגבינה ממולאים-חזה עוף
ברוסקטה וגבינה ממולאת-חזה עוף יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 58 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חזה עוף, גבינת מוצרלה, פלפל קלוי חתימה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך את כולםמתכונים. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ברוסקטה וגבינה ממולאים-חזה עוף, חזה עוף ממולא ברוסקטה וגבינה, ו חזה עוף ממולא חזיר וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מערבבים עגבניות, 1/2 כוס גבינה ובזיליקום בקערה בינונית.
מוסיפים תערובת מלית; מערבבים רק עד לחות.
מניחים 2 חזה עוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת. פאונד עם פטיש בשר או בצד של פחית כבדה עד עוף הוא 1/4 אינץ עבה.
להסיר מתיק; מקום, למעלה-הצדדים למטה, על חיתוך לוח. חזור על הפעולה עם העוף שנותר.
מורחים עוף בתערובת מלית. החל מ 1 קצה צר, בחוזקה להפשיל כל שד.
מניחים, דפנות התפר כלפי מטה, בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
אופים 40 דקות או עד לסיום העוף (170 מעלות פרנהייט).
מפזרים גבינה שנותרה; אופים 5 דקות או עד להמסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקפוסאלדו קיאנטי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קאפוסאלדו קיאנטי]()
קאפוסאלדו קיאנטי
אדום רובי עם ארומה וטעם של דובדבנים אדומים, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך ואלגנטי. הכי טוב עם פיצה, פסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר, פטריות בשריות, עוף צלוי או בשרים על האש.תערובת: 75% סנג ' ובזה, 10% קברנה סוביניון, 10% מרלו, 5% מלוואסיה