ברוסקטה חסילונים חריפים
ברוסקטה חסילונים פיקנטית יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 137 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך בגט, gherkins, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: שרימפס ברוסקטה, שרימפס ברוסקטה, ו ברוסקטה ירקות חריף.
הוראות
מברשת בגט פרוסות משני הצדדים עם שמן זית ומניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים במשך 10 דקות, מתהפך באמצע.
בקערה גדולה, לשלב מיונז, בצל ירוק, gherkins, צלפים, רסק עגבניות, מיץ לימון, פפריקה, קאיין ושרימפס; מערבבים היטב. תערובת תל על פרוסות בגט; מפזרים עירית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.