ברוסקטה חציל עבה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 385 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, חצילים, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חציל עם רוטב עגבניות עבה, ברוסקטה חצילים, ו ברוסקטה חצילים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
בקערה גדולה, לזרוק את החצילים עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל. מסדרים את החצילים על מגש חצי גיליון מרופד בנייר קלף. שמור את הקערה. שים את זה בתנור ואופים עד חרוך יפה, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורז
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman