ברוסקטה עם ירקות צלויים
צריך מתאבן צמחוני? ברוסקטה עם ירקות קלויים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. אם יש לכם רדיקיו, פריך, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 5 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: Bruschettan של ירקות האביב, ברוסקטה דג צלוי, ו ברוסקטה עגבניות צלויות.
הוראות
לשפשף את השום על פרוסות הלחם. לחם גריל על גריל טוסקני.
פרוס חצילים לתוך 1/4 סיבובים אינץ'. מלח ויבש בין מגבות נייר.
חותכים רדיקיו לרבעים. לשפשף הן radicchio וחציל עם שמן זית. לשים על מחבתות גיליון לבשל בתנור שחומם מראש 350 מעלות f. מבשלים עד radicchio הוא נבול (או רק גריל). מבשלים חצילים עד שהוא מתחיל חום (כ 10 עד 15 דקות).
חותכים על פני הדף כדי לחשוף את כל שיני (לחתוך 1/3 בדרך למטה).
טפטוף בשמן זית ומפזרים קורנית.
אופים בתנור f שחומם מראש 350 מעלות, מכוסה במשך כ 40 דקות.
הסר כיסוי, לשים טפיחה של חמאה על זה.
אופים במשך 20 דקות נוספות עד שהוא caramelizes. כאשר מבושל, לתפוס ראש שלם של שום לסחוט לתוך מעבד מזון.
מוסיפים חצילים וצנוניות למעבד מזון. דופק עד תערובת הופך מחית גס.
מוסיפים מלח, פלפל ושמן זית, לפי הטעם.