ברוסקטה עם כבד עוף
המתכון ברוסקטה כבד עוף יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לכם חומץ בלסמי, ורמוט, כבד עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], ו עוף-כבד קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת ברזל יצוק 12 אינץ', חום 3 כפות שמן זית על חום בינוני עד כמעט עישון.
מוסיפים את הבצל, הצלפים, ואת הדבק אנשובי, ומבשלים עד לתערובת הוא חום זהוב, על 8 עד 10 דקות
מוסיפים רבע כוס ורמוט וחומץ בלסמי.
מוסיפים את כבדי העוף ומערבבים עד השחמה קלה, על 4 עד 5 דקות.
הוסף את כוס ½ הנותרים ורמוט. מביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את החום ולתת לתערובת להתבשל במשך 15-20 דקות.במהלך תקופה זו לשבור את הכבדים עם כף עץ כפי שהם מבשלים. אתה מחפש מרקם כפרי מאוד, מגוון.מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
הסר מהחום.מערבבים פתיתי צ ' ילי ופטרוזיליה.טוסט הלחם עד חום זהוב ומניחים על צלחות הגשה.
מורחים כמויות שוות של תערובת הכבד מעל צד אחד של כל חתיכת לחם ומגישים מיד.