קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

ברוסקטה עם פאבות וגואנסיאלה: ברוסקטה די נגרצ'יאטה

ברוסקטה עם פאבות וגואנסיאלה: ברוסקטה די נגרצ'יאטה
המתכון ברוסקטה עם פאבות וגואנסיאלה: ברוסקטה די נגרצ'יאטן מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 503 קלוריות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם ארטישוקים, תפוחי אדמה, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. נסו ברוסקטה עם פאבות וריקוטה, ברוסקטה עם מוצארלן ופאבים חדשים, ו ברוסקטאן בצנצנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה שלבו את שעועית הפאבה, הגואנסיאלה, הארטישוקים והבצל, טפטפו את שמן הזית ובשלו על להבה בינונית-גבוהה, תוך ערבוב קבוע, עד שהמרכיבים מתרככים ומשחימים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
פולפול
GuancialeGuanciale
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים 1/2 כוס מים. ממשיכים לבשל עוד 5 דקות, ואז מוסיפים את תפוחי האדמה הפרוסים, מכוונים את התיבול, מבשלים עוד 2 דקות ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מחממים את הגריל או הברוילר. צולים כל פרוסת לחם עד שהיא מזהיבה משני הצדדים ומעליהם כל אחת מתערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מגישים בזמן חם.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
קיאנטי איטלקי אותנטי העשוי מענבים הגדלים בלב אזור קיאנטי קלאסיקו בטוסקנה. ביטוי מעולה של ענב סנגיובזה, עם חומציות משמעותית מהחומציות הנמוכה של האדמה באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור אדמה. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי.הכי נהנה עם מנות טעימות מאוד, כמו רטבים על בסיס עגבניות, רביולי פטריות, צלי בקר או חזיר, ובשר ציד מצבי צבי ועד פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון
קיאנטי איטלקי אותנטי העשוי מענבים הגדלים בלב אזור קיאנטי קלאסיקו בטוסקנה. ביטוי מעולה של ענב סנגיובזה, עם חומציות משמעותית מהחומציות הנמוכה של האדמה באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור אדמה. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי.הכי נהנה עם מנות טעימות מאוד, כמו רטבים על בסיס עגבניות, רביולי פטריות, צלי בקר או חזיר, ובשר ציד מצבי צבי ועד פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון
An authentic Italian Chianti made from grapes grown in the heart of Tuscany’s Chianti Classico region. An exquisite expression of the Sangiovese grape, with substantial acidity from the low pH of the soil in this region.The aromas of this complex red wine range from cherries and plums to gladiolus flowers and earthy flint. The tannic, oak-aged flavors are bright and round, with a dry, warm, earthy finish.Best enjoyed with very flavorful dishes, such as tomato-based sauces, mushroom ravioli, beef or pork roasts, and game meats from venison to pheasant. It is also excellent with mature cheeses.Blend: 85% Sangiovese, 15% Merlot and Cabernet Sauvignon