קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ברוסקטה פטריות

ברוסקטה פטריות
ברוסקטה פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם חלב, חמאה לא סגורה, מלח כשר ופלפל טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברוסקטה פטריות, פטריות ופרמזן ברוסקטה, ו ברוסקטה פטריות מוקפצות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור במרכז העמדה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים את הפטריות בקערה בינונית, טפטוף בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים את הפטריות על גיליון אפייה מצופה קלף קרוב ככל האפשר לשכבה אחת. צולים בתנור עד מעט השחמה, כ -12 דקות. תניח בצד. הכן את הרוטב: בינתיים, בסיר גדול, להמיס את החמאה על חום מתון. מערבבים את הקמח עד צורות הדבק. בהדרגה לשפוך את ¼ כוס חלב, לטאטא עד חלקה. להביא את הרוטב בשמל לרתיחה על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הוסף את הנותרים 3/4 כוס חלב. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא לעתים קרובות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מסירים מהחום ומערבבים בטלג ' יו ובגבינת פונטינה עד מומסת, ואחריו עלי הקורנית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מוסיפים את הפטריות הקלויות ואת כל המיצים שלהם למחבת, תוך ערבוב לחום מחדש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מהחום ויוצקים לתוך קערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מגישים חם כמו ציפוי לפרוסות באגט קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט