ברוסקטה פטריות
ברוסקטה פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם חלב, חמאה לא סגורה, מלח כשר ופלפל טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברוסקטה פטריות, פטריות ופרמזן ברוסקטה, ו ברוסקטה פטריות מוקפצות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מתלה התנור במרכז העמדה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את הפטריות בקערה בינונית, טפטוף בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל. זרוק למעיל.
מורחים את הפטריות על גיליון אפייה מצופה קלף קרוב ככל האפשר לשכבה אחת. צולים בתנור עד מעט השחמה, כ -12 דקות. תניח בצד. הכן את הרוטב: בינתיים, בסיר גדול, להמיס את החמאה על חום מתון. מערבבים את הקמח עד צורות הדבק. בהדרגה לשפוך את ¼ כוס חלב, לטאטא עד חלקה. להביא את הרוטב בשמל לרתיחה על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 4 דקות.
הוסף את הנותרים 3/4 כוס חלב. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא לעתים קרובות, על 10 דקות.
מסירים מהחום ומערבבים בטלג ' יו ובגבינת פונטינה עד מומסת, ואחריו עלי הקורנית. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מוסיפים את הפטריות הקלויות ואת כל המיצים שלהם למחבת, תוך ערבוב לחום מחדש.
הסר מהחום ויוצקים לתוך קערת הגשה.
מגישים חם כמו ציפוי לפרוסות באגט קלוי.