קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ברוסקטה פטריות וארוגולה

ברוסקטה פטריות וארוגולה
ברוסקטה פטריות וארוגולה עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לחם שאור, מיץ לימון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. מתכונים דומים: ביצים שלוקות וברוסקטה סלט ארוגולה, ברוסקטה עם פרושוטו, ריקוטן וארוגולה, ו ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
אופים פרוסות לחם שאור על מתלה תיל על תבנית אפייה 12 עד 14 דקות או עד קלוי. בינתיים, להמס חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
לחם שאורלחם שאור
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
3
מוסיפים שאלוט טחון, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
4
מוסיפים פטריות, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב ומכרז. מערבבים בקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מוסיפים שרי, ומבשלים, מערבבים כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שרי.שרי.
6
מוסיפים מרק ירקות, ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד שהרוטב מתעבה. מערבבים פטרוזיליה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקותמרק ירקות
מיץ לימוןמיץ לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
7
מוסיפים מלח שולחן ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
8
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. לזרוק ארוגולה עם שמן זית. כף אחת-רבע מתערובת פטריות על כל חתיכת טוסט. למעלה כל אחד עם תערובת ארוגולה 1/2 כוס 1 פרוסת גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שמן זיתשמן זית
פטריותפטריות
ארוגולהארוגולה
טוסטטוסט
9
מוסיפים את הכמות הרצויה של מלח ופלפל; מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
10
הערה מנילי: "עבור שכבה נוספת של טעם, לשפשף לחם קלוי עם שן שום ומברשת עם שמן זית, או מערבבים מנה של שמנת חמוצה לתוך תערובת הפטריות לאחר הבישול."
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
שמן זיתשמן זית
פטריותפטריות
לחםלחם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.