ברוסקטה פטריות וארוגולה
ברוסקטה פטריות וארוגולה עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לחם שאור, מיץ לימון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. מתכונים דומים: ביצים שלוקות וברוסקטה סלט ארוגולה, ברוסקטה עם פרושוטו, ריקוטן וארוגולה, ו ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה.
הוראות
אופים פרוסות לחם שאור על מתלה תיל על תבנית אפייה 12 עד 14 דקות או עד קלוי. בינתיים, להמס חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט טחון, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות או עד מתרכך.
מוסיפים פטריות, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב ומכרז. מערבבים בקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד מעורבב.
מוסיפים שרי, ומבשלים, מערבבים כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מוסיפים מרק ירקות, ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד שהרוטב מתעבה. מערבבים פטרוזיליה ומיץ לימון.
מוסיפים מלח שולחן ופלפל שחור לפי הטעם.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. לזרוק ארוגולה עם שמן זית. כף אחת-רבע מתערובת פטריות על כל חתיכת טוסט. למעלה כל אחד עם תערובת ארוגולה 1/2 כוס 1 פרוסת גבינת עיזים.
מוסיפים את הכמות הרצויה של מלח ופלפל; מגישים מיד.
הערה מנילי: "עבור שכבה נוספת של טעם, לשפשף לחם קלוי עם שן שום ומברשת עם שמן זית, או מערבבים מנה של שמנת חמוצה לתוך תערובת הפטריות לאחר הבישול."