קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

ברוק טראוט מולרין

ברוק טראוט מולרין
Müllerin פורל ברוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1280 קלוריות, 144 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון, פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה, ו פורל Amandine (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את שני צידי הפילה במלח ופלפל ואבק קל בקמח. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מניחים את הפילה, העור בצד למטה, ומבשלים עד העור הוא חום ופריך, 3-5 דקות. בזהירות להפוך עם מרית ומבשלים עוד 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
3
לסחוט את הלימון על הדג ולהוסיף את הפטרוזיליה. כשהרוטב מתחיל לבעבע, כפית חמאה בשפע על כל פילה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
לימוןלימון
רוטברוטב
דגיםדגים
4
Reprinted with permission from Cooking From The Heart: My Favorite Lessons Learned Along the Way by John Besh. זכויות יוצרים © 2013 John Besh. Published by Andrews McMeel Publishing.