ברוק טראוט מולרין
Müllerin פורל ברוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1280 קלוריות, 144 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון, פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה, ו פורל Amandine (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את שני צידי הפילה במלח ופלפל ואבק קל בקמח. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מניחים את הפילה, העור בצד למטה, ומבשלים עד העור הוא חום ופריך, 3-5 דקות. בזהירות להפוך עם מרית ומבשלים עוד 30 שניות.
לסחוט את הלימון על הדג ולהוסיף את הפטרוזיליה. כשהרוטב מתחיל לבעבע, כפית חמאה בשפע על כל פילה ומגישים מיד.
Reprinted with permission from Cooking From The Heart: My Favorite Lessons Learned Along the Way by John Besh. זכויות יוצרים © 2013 John Besh. Published by Andrews McMeel Publishing.