ברוקולי ג'ייד עם פקאן
ברוקולי ג'ייד עם אגוזי פקאן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, פקאן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: ברוקולי ירוק ירקן, צ'או גאי לאן (ברוקולי ירוק ירקן), ו סלט ברוקולי עם פקאנים מסוכרים.
הוראות
במחבת קטנה, להמיס 1/2 כף החמאה על אש נמוכה.
מוסיפים את הפקאן ומטוגנים עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
קיטור הברוקולי עד רק מכרז, על 3 דקות.
מסננים היטב לזרוק עם 3 כפות הנותרים של חמאה ומלח. תלולית את הברוקולי על צלחות או בקערות ומפזרים את הפקאן על גבי. לארגן פרוסה של פרושוטו לצד לשרת.