ברוקולי ו-Swiss Bake
צריכים מנה עיקרית לקטו אובו צמחונית ? ברוקולי ו-Swiss Bake יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 21 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 354 קלוריות . המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פרחי ברוקולי, בצל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 57% , המנה הזו מוצקה. אפיית ברוקולי שוויצרית , אפיית קישואים שוויצרית ואפיית עוף שוויצרית דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר, מבשלים ברוקולי עד שהוא רך; מסננים ומניחים בצד. בסיר אחר ממיסים חמאה; להוסיף קמח. מבשלים ומערבבים עד שמסמיך ומבעבע. מערבבים פנימה בצל. מוסיפים חלב בהדרגה; מביאים לרתיחה ומבשלים במשך דקה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה, ביצים וברוקולי.
יוצקים לתוך 2-Qt משומן. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 30 דקות.