ברוקולי ומרק ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי מרק ארוגולה. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 826 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 81 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שנאה: דיאט סודה. כמו: מים. אהבה: בורבון, כמון טחון, כף של 1/2 לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ברוקולי ומרק ארוגולה, ברוקולי ומרק ארוגולה, ו ברוקולי בגריל וסלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
הנה החלק המסובך. אנחנו הולכים למזג את המרק. עבודה בקבוצות, להעביר חלק מנוזל המרק וברוקולי לבלנדר.
מוסיפים חצי מעלי הארוגולה ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
להעביר לקערה או לסיר אחר בזמן שאתה למזג את המנה השנייה של מרק עם שאר ארוגולה. חזור לסיר מעל להבה נמוכה, לבדוק אם הוא צריך יותר מלח או פלפל. לזרוק את המיץ של 1/2 לימון ומגישים.המרק הזה גם קופא היטב!