קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות19
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברוקולי וצ'דר-קליפות תפוחי אדמה ממולאות בקרם אבוקדו

ברוקולי וצ'דר-קליפות תפוחי אדמה ממולאות בקרם אבוקדו
ברוקולי וקליפות תפוחי אדמה ממולאות בצ'דר עם קרם אבוקדו עשויות להיות רק ההור ד' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 308 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 52 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אבוקדו, פרחי ברוקולי, תפוחי אדמה באיידהו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה הוא מדהים. נסו ברוקולי וצ'דר-קליפות תפוחי אדמה ממולאות בקרם אבוקדו, קליפות תפוחי אדמה ברוקולי וצ'דר עם קרם אבוקדו, ו עורות תפוחי אדמה רזים של ברוקולי וצ'דר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
פירסו תפוחי אדמה מספר פעמים בעזרת מזלג ועטפו במגבות נייר. מיקרוגל גבוה במשך 13 עד 15 דקות, עד שתפוחי האדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מיקרוגלמיקרוגל
4
מוציאים מהמיקרוגל ומצננים עד שקל לטפל בתפוחי אדמה. פורסים תפוחי אדמה לשניים לאורכם. בעזרת כף גורפים את כל החלק הפנימי של תפוח האדמה למעט 1/8 אינץ ' ומשאירים את העור שלם. שמור בשר תפוחי אדמה אסוף לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
5
מברישים בשמן בתוך תפוחי האדמה ומחוצה לה ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
6
מניחים תפוחי אדמה, עם העור כלפי מטה, על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהקליפות פריכות והקצוות מזהיבים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
בינתיים, להכין את המילוי. אדים את הברוקולי עד שהוא רך פריך, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
8
מסננים ומניחים בצד. מרססים תבנית טפלון בתרסיס בישול ומחממים מראש על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את הבייקון הקנדי ומבשלים עד לערבוב פריך לעיתים קרובות, כ -3 עד 4 דקות. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
10
להכנת קרם אבוקדו, שלבו בקערה הקטנה של מעבד מזון חלבוני בצל ירוק, אבוקדו, מיץ ליים שמנת חמוצה, כוסברה, שום ומלח ועבדו על גבוה עד לקבלת תערובת חלקה. בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
בצל ירוקבצל ירוק
אבוקדואבוקדו
שוםשום
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
11
זורקים את הברוקולי עם גבינה ומילוי כף באופן שווה בין תפוחי האדמה. מנמיכים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס ומחזירים תפוחי אדמה לתנור עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות. כף 1 כף מקרם האבוקדו על גבי תפוחי אדמה מלאים בברוקולי, ואז למעלה עם ירקות בצל ירוק ו -1 כפית חתיכות בייקון פריכות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
ברוקוליברוקולי
תפוח אדמהתפוח אדמה
אבוקדואבוקדו
גבינהגבינה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור