, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 36 קלוריות. והוא יספק כ 50 מנות. לכו לחנות ותביאו בצל, גבינת מונטריי, תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: צדפות וברוקולי לינגוויני עם פסטו קרם, צדפה ומרק תירס, ו צדפות, תירס ומרק בייקון.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים ומערבבים בצל ב 1 כף. חמאה בסיר בינוני על חום בינוני 1 דקות. להתמזג בקמח. בהדרגה מערבבים בחלב; לבשל ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להוסיף גבינה; לבשל 2 עד 3 דקות. או עד שנמס, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים תירס ופירורי קרקר 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
רוטב חמוציות, להגשה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
4
מניחים ברוקולי בתבנית אפייה 12x8 אינץ'; למעלה עם רוטב. ממיסים את שאר החמאה; מערבבים עם פירורי קרקר שנותרו.