ברוקולי וקיש צ'דר עם קרום אורז חום
אם יש לך גבינת צ'דר חדה, גבינת צ' דר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. נסו ברוקולי וכרובית קיש עם קליפה חומה חשיש, קייל בצל קיש עם גבינת צ'דר-אורז, ו קיש אספרגוס ופטריות עם קרום אורז חום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האורז, הגבינה והביצה בקערה.
לחץ על תערובת האורז לתוך צלחת עוגה, על 1/4 אינץ ' עבה.
אופים בתנור שחומם מראש 232° עד הקצוות והתחתון פשוט להתחיל להפוך חום זהוב, על 5-7 דקות.
מערבבים את הביצים, חלב, ברוקולי, גבינה ובצל ירוק בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך קרום העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש 191° עד חום זהוב ולהגדיר במרכז, על 30-35 דקות.