ברוקולי מוקרם עם פרמזן
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? ברוקולי מוקרם עם פרמזן יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, שיני שום, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: ברוקולי מוקרם עם פרמזן, פרמזן תרד מוקרם, ו תרד מוקרם עם פרמזן.
הוראות
לקלף ברוקולי גבעולים, ואז קוצצים גס גבעולים ופרחים. מבשלים ברוקולי במים מלוחים רותחים (1 1/2 כפיות מלח עבור 4 ליטרים מים) עד רק במכרז, 4 עד 6 דקות.
מסננים במסננת ורצים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
קרם רתיחה, שום, אגוז מוסקט, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בסיר בינוני, חשוף, עד מעובה מעט מופחת על 2/3 כוס, על 5 דקות.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים, מועכים עם מחית תפוחי אדמה, עד פירה גס ומחומם דרך, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן ומיץ לימון.
ברוקולי יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר.