ברוקולי מתובל עם פאניר
ברוקולי מתובל עם פאניר הוא מנה עיקרית המגישה 2. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-184 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לך ברוקולי, צ'ילי, paneer לארוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פאניר מתובל, דלעת ממולאת Paneer עם יוגורט מתובל, ו פאניר וברוקולי מסאלה.
הוראות
מבשלים את הברוקולי במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים במשך 3-4 דקות. שמור קצת ממי הבישול, ולאחר מכן לנקז ברוקולי ולהניח בצד במסננת.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני. העונה, ואז מטגנים את paneer במשך 2-3 דקות בכל צד עד הזהב. הזז את פניר לקצה המחבת והוסף את garam masala, שום, צ ' ילי ומי בישול שמורים. מבשלים 2 דקות, ולאחר מכן להחזיר ברוקולי למחבת, עם גרידת לימון ומיץ. לזרוק הכל יחד כדי לחמם דרך ומגישים עם לחמים חמים naan.