ברוקולי עוף פטוצ'יני אלפרדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי עוף פטוצ'יני אלפרדו. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 415 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם ברוקולי, חזה עוף, פסטה פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 254 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני אלפרדו עם ברוקולי, עוף פטוצ'יני אלפרדו, ו עוף מקפיא ברוקולי פטוצ'יני.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים פסטת פטוצ ' יני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה, מוסיפים ברוקולי במשך 4 הדקות האחרונות של בישול.
חותכים בשר חזה עוף לחתיכות בגודל ביס, זמירה כל שומן בתהליך. במחבת גדולה להמיס חמאה או מרגרינה על חום בינוני.
מוסיפים עוף וטחון עד להשחמה טובה.
מוסיפים מרק, חלב וגבינה ומערבבים יחד.
הוסף תערובת פסטה / ברוקולי וחום דרך.