קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

ברוקולי עוף פטוצ'יני אלפרדו

ברוקולי עוף פטוצ'יני אלפרדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי עוף פטוצ'יני אלפרדו. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 415 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם ברוקולי, חזה עוף, פסטה פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 254 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני אלפרדו עם ברוקולי, עוף פטוצ'יני אלפרדו, ו עוף מקפיא ברוקולי פטוצ'יני.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים פסטת פטוצ ' יני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה, מוסיפים ברוקולי במשך 4 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
ניקוז.
4
חותכים בשר חזה עוף לחתיכות בגודל ביס, זמירה כל שומן בתהליך. במחבת גדולה להמיס חמאה או מרגרינה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזה עוףבשר חזה עוף
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים עוף וטחון עד להשחמה טובה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים מרק, חלב וגבינה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
7
הוסף תערובת פסטה / ברוקולי וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מגישים חם.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.