ברוקולי עם חמאת פקאן חומה
ברוקולי עם חמאת פקאן חום דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו ברוקולי, פתיתי פלפל, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חמאת דלעת וגרנולה מייפל פקאן חמאה חומה, עוגת פקאן חמאה חומה, ו שפמנון עם חמאת פקאן חומה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים את הברוקולי. Blanch עד רך-ירוק בהיר, על 3 דקות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט, שום, פקאן, ו לטגן עד שאלוט שום במכרז, על 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. המשך לערבב עד שהחמאה מתחילה להשחים, עוד 3 דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ואת הברוקולי. באמצעות מלקחיים, לזרוק את הברוקולי עם החמאה ופקאנים. מבשלים, תוך הטלת, עד הברוקולי מחומם דרך, על 5 עד 6 דקות יותר.
הסר מהחום ולהעביר לקערה הגשה.
מפזרים את מיץ לימון העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.