ברוקולי עם שום ורוטב פלפל לימון
ברוקולי עם שום ורוטב פלפל לימון נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך פתיתי פלפל, חרדל דיז'ון, ל 3 שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ספגטי עם אנשובי, שום ופלפל אדום עם ברוקולי עלי לימון, ברוקולי עם שום ופלפל חריף (ברוקולי Strascinati).
הוראות
אדים ברוקולי, מכוסה, 7 דקות או עד פריך-מכרז.
להעביר לקערה הגשה, ולשמור על חם.
להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; להוסיף שום. לבשל שום, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד הזהב.
מוסיפים מיץ לימון ושאר 5 מרכיבים; מביאים לרתיחה.
יוצקים על ברוקולי; לזרוק בעדינות.