ברוקולי עם שומשום וסויה
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? ברוקולי עם שומשום וסויה יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. אם יש לך פלפל, שיני שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו ברוקולי עם שומשום וסויה, ג'ינג'ר שומשום ברוקולי רב, ו רוטב סויה-שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. מבשלים ברוקולי rabe במים רותחים 2 דקות; לנקז.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן בוטנים למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים פלפל אדום כתוש ושום למחבת; מבשלים 30 שניות, ערבוב מדי פעם.
הוסף ברוקולי rabe למחבת; לבשל 2 דקות. מערבבים במלח ופלפל שחור.
בעדינות לזרוק ראבה מרוסק ברוטב סויה, חומץ יין אורז, סוכר, ושמן שומשום.