ברוקולי עם שמן כתום-צ'ילה
ברוקולי עם שמן כתום-צ'ילה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברוקולי עם שמן כתום-צ'ילה, ברוקולי קלוי עם שום וצ'ילה, ו מוקפץ צ'ילה בקר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה חסינת חום, לשלב את גרידת כתום ושמן שומשום. בסיר, מחממים את שמן הירקות על אש מתונה.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, פלפל אדום כתוש ואבקת חמישה תבלינים ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים את מיץ התפוזים ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, על 4 דקות. מערבבים את תערובת מיץ התפוזים לתוך ההתלהבות ומתבלים עם מלח ופלפל.
בסיר, קיטור הברוקולי עד רק מכרז, על 8 דקות.
להעביר את הברוקולי המאודה למגש מחומם, כפית את שמן כתום-צ ' ילה על גבי ומגישים.
הפוך קדימה: שמן כתום-צ ' ילה יכול להיות בקירור במשך 3 ימים.