ברוקולי ראבה ונקניקייה
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? ברוקולי Rabe ונקניקיות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נקניקיות שומר, מיץ לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה מצוין. ברוקולי ראבה ונקניקייה, פסטה עם ברוקולי ורוטב, ו נקניק איטלקי וברוקולי רב דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
Place broccoli rabe and salt in a large pot of boiling water. Cook 12 minutes, or until stems are tender.
Drain, reserving 1 cup of liquid.
Heat 3 tablespoons olive oil in a medium saucepan over medium-high heat, and cook sausage 10 minutes, or until evenly browned.
Remove sausage from saucepan. Stir garlic into saucepan, and cook approximately 30 seconds.
Place broccoli rabe and reserved cup of liquid in pan, and mix in 1/2 the lemon juice. Return sausage to pan, and allow the mixture to simmer approximately 10 minutes.
Mix in remaining olive oil and lemon juice before serving.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are my top picks for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. It has 4.5 out of 5 stars and a bottle costs about 85 dollars.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.