ברוקולי רב קרוסטיני עם קרוטונזה ופלפל שחור-שמן אורגנו
ברוקולי רב קרוסטיני עם קרוטונזים ושמן אורגנו פלפל שחור יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מלח ופלפל, שמן זית כתית נוספת בתוספת 1/2 כוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: ריזוטו עם ברוקולי Rabe & פלפל אדום, ברוקולי Rabe עם שום ופלפל אדום, ו ברוקולי Rabe עם פלפל ובצל.
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה. הגדר אמבט קרח עם 4 כוסות מים ו 4 כוסות קרח בקערת ערבוב גדולה.
לטבול ברוקולי rabe במים רותחים ומבשלים 3 דקות עד ירוק בהיר מזלג מכרז.
הסר ממים רותחים ולצלול לאמבט קרח ולאפשר להתקרר (כ 5 דקות).
הסר את רבה מאמבטיית קרח ולנקז היטב.
הסר פרחים לחתוך גבעולים שנותרו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מניחים בקערת ערבוב ומוסיפים שום, 4 כפות שמן זית כתית נוספת, חומץ יין אדום אורגנו מיובש מתפורר. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. בבלנדר, מערבבים 2 כפות פלפל שחור, אורגנו טרי וחצי כוס שמן זית כתית נוספת עד ירוק חלק וכהה. כאשר מוכן לשרת את האורחים, לחם טוסט משני הצדדים על הגריל. כפית 2 כפות ברוקולי rabe על כל חתיכת לחם וטפטוף עם 1/2 כפית פלפל שחור-שמן אורגנו. תגלח חתיכה מקרוטונזית עם קולף ותגיש עדיין חם.