קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ברז'ל הבשר של השף ג' ון

ברז'ל הבשר של השף ג' ון
ברז'ל הבשר של השף ג' ון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 338 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, מים, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו פלפלים ממולאים של השף ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סטייקים בין 2 חתיכות של פלסטיק כבד; בשר פאונד על 1/4 אינץ ' עבה באמצעות פונדר בשר. אם חתיכת בשר נשברת, להשתמש בו כדי לתקן אזור דק יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
מניחים פירורי לחם לקערת ערבוב ומערבבים בשום, 2 כפות שמן זית, צימוקים, גבינת פרמזן, מלח, פלפל שחור, אורגנו וביצה עד בשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
סטייק העונה עם מלח ופלפל; מניחים חצי פירור הלחם מלית על התחתון 2/3 של סטייק, משאיר את השליש העליון של הסטייק ללא מלית. לחץ קלות על המילוי על הבשר לגלגל את הסטייק לתוך גליל הדוק, החל מהקצה הממולא. לקשור 3 עד 4 חתיכות של חוט המטבח סביב רול להחזיק אותו יחד. קצוות של חוט. חזור עם סטייק ומילוי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מטגנים במחבת את לחמניות הסטייק בשמן החם עד להשחמה היטב מכל הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים מים וממיסים מיצי מחבת ומשחימים פיסות מזון במים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לחמניות סטייק העונה עם מלח ופלפל; להוסיף פתיתי פלפל אדומים עלה דפנה למים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מורחים רוטב עגבניות על לחמניות. פאן נוזלי צריך לכסות את הלחמניות על חצי למעלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות; להפוך מתגלגל מעל ומבשל מכוסה על 10 דקות יותר. מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס למרכז המילוי צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (65 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
הסר מחבת, להעביר מגש, ולתת להם לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להעלות את החום בינוני, להביא רוטב לרתיחה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מופחת בחצי, על 10 דקות. תחתכי את הלחמניות לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מגישים מסודרים על רוטב קטן טפטוף יותר רוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)