פטריות ממולאות סרטנים
פטריות ממולאות סרטנים עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בשר סרטנים, מלוחים טחונים, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, פסקטריאני וקטוגני דיאטה. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו פטריות ממולאות סרטנים, פטריות ממולאות סרטן, ו פטריות ממולאות סרטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית שלבו בשר סרטנים, בצל ירוק, עשבי תיבול ופלפל.
מערבבים פנימה מיונז ו 1/4 כוס גבינת פרמזן עד לאיחוד טוב. מקררים מילוי עד מוכן לשימוש.
נגבו את הפטריות במגבת לחה.
הסר גבעולים. כפית את הזימים ואת הבסיס של גזע, עושה כוסות עמוקות. מחק זימים וגבעולים. ממלאים את כובעי הפטריות עם כפיות מעוגלות של מילוי, ומניחים אותם בתבנית אפייה רדודה לא משומנת.
מפזרים צמרות עם פרמזן ופפריקה.
מוציאים מהתנור ומגישים מייד
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכה בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
עשיר ומרובד, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשלים וניל.