קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

ברי גבינת שמנת בטעם תות-שדה

ברי גבינת שמנת בטעם תות-שדה
אם יש לך תערובת עוגה, מרגרינה, תערובת מרגריטה מרוכזת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו ברי גבינת שמנת תות לימון, מאפינס ממולאים בגבינת תות וקרם, ו גבינת שמנת מלאה עוגות קטיפה אדומות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז מחבת 13x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
2
מניחים תערובת עוגה בקערה גדולה. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך חמאה עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים שקדים; מערבבים היטב. שמור תערובת 1 כוס לציפוי. לחץ על הנותרים תערובת בתחתית מחבת. מערבבים משמר עד חלקה; להפיץ בזהירות על בסיס.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
באותה קערה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, קמח, מלח וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להוסיף תערובת מרגריטה; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב. בזהירות לשפוך מילוי מעל הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרגריטהתערובת מרגריטה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
מפזרים תערובת בסיס שמורה על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
7
אופים 34 עד 41 דקות או עד הקצוות מתחילים חום במרכז מוגדר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חתוך לסורגים. חנות מכוסה במקרר.