ברי גבינת שמנת בטעם תות-שדה
אם יש לך תערובת עוגה, מרגרינה, תערובת מרגריטה מרוכזת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו ברי גבינת שמנת תות לימון, מאפינס ממולאים בגבינת תות וקרם, ו גבינת שמנת מלאה עוגות קטיפה אדומות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז מחבת 13x9 אינץ'.
מניחים תערובת עוגה בקערה גדולה. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך חמאה עד מתפורר.
מוסיפים שקדים; מערבבים היטב. שמור תערובת 1 כוס לציפוי. לחץ על הנותרים תערובת בתחתית מחבת. מערבבים משמר עד חלקה; להפיץ בזהירות על בסיס.
באותה קערה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, קמח, מלח וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
להוסיף תערובת מרגריטה; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב. בזהירות לשפוך מילוי מעל הבסיס.
מפזרים תערובת בסיס שמורה על מילוי.
אופים 34 עד 41 דקות או עד הקצוות מתחילים חום במרכז מוגדר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
חתוך לסורגים. חנות מכוסה במקרר.