ברי סטרטה עם רוטב משמש-פפאיה
המתכון ברי סטרטה עם משמש - Papaya Salsan מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו נקטר משמש, פפאיה, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ברי ושכבת ביצה, צ'ייב וברי סטרטה, ו שכבות ארוחת בוקר ברי-ו-Veggie.
הוראות
מערבבים את הצוף והמשמשים בקערה בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד תערובת רותחים; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד משמש לרכך.
מסננים משמשים, הזמנת 2 כפות צוף; להשליך הנותרים צוף.
מערבבים משמשים, צוף שמור, פפאיה, דבש ומיץ ליים; מערבבים בעדינות, ומניחים סלסה בצד.
חותכים ברי לחתיכות קטנות.
מסדרים חצי קוביות לחם בתחתית צלחת אפייה מרובעת של 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם חצי ברי, ומפזרים חצי סוכר חום. חזור על הליך עם לחם שנותר, ברי, וסוכר חום.
מערבבים היטב חלב, מלח, חלבונים וביצים.
יוצקים על לחם; לוחצים בחוזקה עם כף כדי להרטיב את כל קוביות הלחם. כיסוי; צמרמורת 30 דקות.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.