ברי עם תותים על בריוש קרוסטיני
המתכון ברי עם תותים על בריוש Crostini יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לכם לחם בריוש 1, תות, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ברי עטוף prosciutto & brioche, טורקיה ברי קרוסטיני, ו ברי ופלפל אדום קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
באמצעות חותך ביסקוויט בקוטר 1 1/2 אינץ', לחתוך את הלחם פרוס לתוך 6 מעגלים ולשים על תבנית אפייה. טוסט חוגי בריוש בתנור במשך 3 עד 5 דקות, עד חום זהוב. עם מרית גומי, מקפלים יחד את גבינת שמנת וערית קצוצה ומניחים בשקית מאפה קטנה עם קצה כוכב. צינור החוצה על 1/2-אונקיה של גבינת שמנת ותערובת צ ' ייב על כל מעגל בריוש קלוי.
חותכים את החלק העליון של תות, פרוסה חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לתוך 3 טריזים.
חותכים את גלגל 1/2 של ברי ל 6 טריזים משולש.
מניחים 1 טריז של תות ו 1 טריז של ברי עומד על גבינת שמנת.
מניחים 1 פטרוזיליה sprig על גבי כל אחד.