בריא & טעים: לזניה תרד בהיר יותר
בריא & טעים: לזניה תרד בהיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 329 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פלפלים קלויים, אטריות לזניה, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בריא & טעים: קל יותר הביתה צ'יפס, בריא וטעים: מטבל תרד וארטישוק, ו בריא וטעים: מטבל שעועית תרד וקנליני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול או בתנור הולנדי, להרתיח אטריות לזניה במים מלוחים עד אל דנטה, 10 עד 12 דקות.
ניקוז. יש לשטוף במים קרים.
במחבת nonstick גדולה, מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה.
מטגנים בצל ופטריות עד רך.
להוסיף שום לטגן תוספת 30 עד 60 שניות, עד ריחני.
מוסיפים פלפלים אדומים קלויים וחום דרך. להרוג את החום ולהניח בצד.
לסחוט תרד של עודף מים וטפיחה עם מגבות נייר.
מוסיפים לקערת ערבוב, יחד עם ריקוטה, מוצרלה, 1/2 כוס פרמזן, חלבונים ביצה, בזיליקום, אורגנו, ופלפל שחור. מערבבים לשלב.
מוסיפים תערובת פטריות. מערבבים לשלב.
מורחים 1/2 כוס רוטב פסטה על החלק התחתון של צלחת אפיית זכוכית 9x13.
שכבה עם 3 אטריות לזניה להציב זה לצד זה לאורך.
מורחים 1/2 תערובת ריקוטה באופן שווה על אטריות.
שכבה עם קצת פחות מ 1 כוס רוטב פסטה.
שכבה שוב עם 3 יותר אטריות, נשאר תערובת ריקוטה, קצת פחות מ 1 כוס רוטב פסטה, האחרון 3 אטריות.
מורחים שאריות רוטב פסטה על אטריות.
מפזרים 1/4 כוס גבינת פרמזן.
מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
הסר מהתנור ולתת מגניב 10 דקות, כדי המשרד.