בריא וטעים: חטיפי גרנולה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חטיפי גרנולה בריאים ללא אפייה, חטיפי גרנולה בריאים עם 5 מרכיבים, ו בראוני בריא חטיפי גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350ºF. בנדיבות משמנים צלחת זכוכית 9x13, ומניחים אותה בנייר קלף.
טוסט השקדים בתנור או על הכיריים. להפריש להתקרר קצת.
בקערה גדולה, לשלב שיבולת שועל, סוכר, נבט חיטה, קינמון, קמח, חמוציות, שקדים, ומלח. בקערה בינונית נפרדת או כוס מדידה גדולה, להקציף דבש, חלבונים ביצה, שמן, בננה, וניל יחד עד בשילוב טוב. הפוך היטב באמצע החומרים היבשים, ויוצקים את תערובת הדבש לתוך הבאר.
שלב את החומרים הרטובים ויבשים עם הידיים עד שהכל רטוב ובעיקר מחזיק יחד בכדור רופף. הפוך את התערובת על צלחת האפייה וטפוח לתוך מלבן אחד ענק, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצוות.
אופים במשך 25 עד 35 דקות, או עד הקצוות מתחילים חום.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות, ואז לחתוך לריבועים.