בריא וטעים: נקניק הודו וארוגולה עם פסטה מחיטה מלאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בריא & טעים: נקניק טורקיה ארוגולה עם פסטאן מחיטה מלאה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, מלח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בריא וטעים: פסטה מחיטה מלאה עם נקניק עוף, גרגרי חומוס וירקות בגריל, בריא & טעים: Chard שוויצרי נקניק טורקיה מעל פולנטה, ו בריא וטעים: ברוקולי רבה, נקניק הודו וענבים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לבשל פסטה עד רק במכרז, 9 עד 11 דקות, או על פי הוראות החבילה.
בינתיים, לבשל נקניק במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, לשבור אותו לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד מבושל דרך, על 5 דקות. מערבבים שום, ארוגולה (או תרד) ועגבניות. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות לנבול והעגבניות מתחילים להישבר, על 3 דקות.
הסר מהחום; לכסות ולשמור חם.
מערבבים 1/2 כוס גבינה, פלפל ומלח בקערה גדולה. למדוד 1/2 כוס של (חם) בישול נוזלי; לנקז את הפסטה.
לטאטא את נוזל הבישול ושמן לתוך תערובת הגבינה; להוסיף את הפסטה ולזרוק לשלב.
מגישים את הפסטה עם תערובת נקניק ופיזור נוסף של גבינה, אם תרצה בכך.