בריא וטעים: סלסה אבוקדו ותירס
בריא וטעים: סלסאן אבוקדו ותירס הוא ללא גלוטן, וכל 30 מתאבנים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח ופלפל כשר, ל-2 פלפלים חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בריא וטעים: סלסה Tomatillo Raw, בריא וטעים: סלסה אוכמניות, ו בריא וטעים: סלט עוף אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האבוקדו בתחתית קערה ערבוב לא מגיב בעדינות לזרוק אותו עם 2 כפות של מיץ לימון. כף העגבנייה על גבי האבוקדו.
חותכים את הגרעינים את התירס. הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא להניח את שטוח cob על קרש חיתוך ולהסיר את הגרעינים באמצעות משיכות לאורך של סכין השף.
מוסיפים את גרעיני התירס לקערת הערבוב. הסלסה יכולה להיות מוכנה לשלב זה עד 2 שעות קדימה. תקרר אותו, מכוסה.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את חלפיניו (ים) וכוסברה לקערת הערבוב ומערבבים בעדינות כדי לערבב. טעם לתיבול, הוספת מיץ ליים יותר לפי הצורך ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם; הסלסה צריכה להיות מתובלת מאוד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.