בריא וטעים: קישואים קרוסטיני
אם יש לך מלח, עלי קורנית, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו בריא & טעים: Quinoan ו קישואים בגריל, בריא וטעים: קישואים בגריל עם מלית קינואה, ו בריא וטעים: קרפצ'יו קישואים עם פטיאן וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קישואים החוצה על מגבת צלחת נקייה (אחד שאולי לא אכפת לך לאבד).
מפזרים 2 כפיות מלח באופן שווה על קישואים. ללכת משם במשך 5 דקות.
לארוז את הקישואים באמצע המגבת, ולסחוט אותו על כיור המטבח עד שרוב הלחות נעלמה (ולא תהיה כמות מפתיעה של לחות).
בקערת ערבוב בינונית, לשלב קישואים מתוחים, שום, בזיליקום, שקדים, טימין, פרמזן, מיץ לימון, גרידת לימון, ו 3 כפות שמן זית. מערבבים היטב לשלב. מלח ופלפל לפי הטעם. (קל ללכת על המלח; ייתכן שלא צריך את זה בכלל. מקררים למשך שעה.
כאשר תערובת קישואים היא כמעט מוכנה, מראש לחמם את broiler שלך. מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה ומברשת עם הנותרים 1 כף שמן זית. לצלות עד הלחם הוא מעט השחמה. (זה יהיה מהיר.)
למעלה כל פרוסת לחם עם כף או כך של תערובת קישואים.