קושיקשה
מוכן ב10 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

בריבת מקפיא אוכמניות

בריבת מקפיא אוכמניות
אוכמניות מקפיא ריבה נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 69 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי אוכמניות, סוכר, אבקת פרי פקטין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: בריבת מקפיא אוכמניות, ריבת מקפיא אוכמניות כתומה, ו פריזר אוכמניות תבשיל טוסט צרפתי.

הוראות

1
מערבבים סוכר אוכמניות יחד בקערה; לתת לעמוד במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים מיץ לימון פקטין יחד בקערה קטנה נפרדת; מוסיפים לתערובת אוכמניות. מערבבים כל הזמן עד שהסוכר נמס לחלוטין וכבר לא מגורען, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
אוכמניותאוכמניות
פקטיןפקטין
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את אוכמניות לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מריתמרית
סכיןסכין
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 24 שעות עד שנקבע.
5
להכניס למקרר עד 3 שבועות או להקפיא עד 1 שנה. הפשרה במקרר.