בריגדירוס שוקולד
אם יש לכם פצפוצי שוקולד, סירופ תירס, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. נסו בריגדירוס שוקולד, בריגדירוס שוקולד, ו Brigadeiros (ממתק שוקולד ברזילאי) (מתכונים דומים).
הוראות
1 בסיר בינוני כבד תחתית, מניחים את החלב המרוכז, חמאה, שמנת וסירופ תירס ומביאים לחום בינוני boilover.
2 כאשר התערובת מתחילה לבעבע, מוסיפים אתהשוקולייט ואבקת הקקאו.
מקציפים היטב, מוודאים שאין כיסים של מרק קוקוס. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהוא consistencyof batterfudgy צפוף, 8 עד 10 דקות.אתה רוצה את התערובת לבועה לקראת הסוף, כך שחשוב להשתמש בחום נמוך או thesides של המחבת ישרוף את פאדג'. אם אתה undercook זה, brigadeiro יהיה רך מדי; אם אתה לבשל את זה, זה יהיה לעיס מדי. זה מתבשל כאשר אתה מערבולת את המחבת ואת המיקסהחלקים כמו חתיכה רכה אחת, משאיר burntresidue עבה על הקרקעית.
3 להחליק את התערובת לתוך קערה (ללא גרוטהתחתית) ולתת מגניב בטמפרטורת החדר.מכסים את הקערה בניילסטיילבמקרר לפחות 4 שעות.
4 סקופ את התערובת על ידי כפית ו, באמצעות הידיים שלך, לגלגל כל אחד לקוטר ballabout 3/4 אינץ ' (בערך בגודל של כמהין שוקולד).
מגלגלים 4 עד 6brigadeiros בכל פעם דרך סוכריות, לוודא שהם מכסים את כל פני השטח.לאחסן במיכל פלסטיק אטום עבור 2days או עד 1 חודש במקרר.
מתכונים מהמטבח הברזילאי מאת
Leticia Moreinos Schwartz (קייל ספרים; 2010)