בריוש
בריוש דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל לחם שמגיש 12. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, חמאה, מלח וקליפת לימון. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 29%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בריוש, בריוש, ו בריוש.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1-1 / 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים, קליפת לימון ומלח. בסיר קטן מחממים חמאה וחלב ל -120 מעלות צלזיוס -130 מעלות צלזיוס.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד להרטבה.
מוסיפים 4 ביצים; מקציפים במהירות בינונית למשך 2 דקות.
מוסיפים 1 כוס קמח. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את יתרת הקמח. לא ללוש.
כף לקערה משומנת, הופכת פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה. מערבבים את הבצק. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות. מכסים בקערה; תנו לנוח 15 דקות.
חותכים שישית מהבצק; מניחים בצד. מעצבים את הבצק שנותר ל -12 כדורים (בערך 2-1/2 אינץ'); מניחים בכוסות מאפינס משומנות היטב.
מחלקים בצק שמור ל -12 כדורים קטנים. הפוך הזחה בחלק העליון של כל כדור גדול; מניחים כדור קטן בכל הזחה. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מקציפים את הביצה שנותרה; מברישים מעל לחמניות.
אופים בחום של 375 למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית למתלים להתקררות.