קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בריוש דלעת

בריוש דלעת
בריוש דלעת דורש כ 14 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 522 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט הקרקע, מים חמים, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו בריוש דלעת, לחמניות בריוש פשטידת דלעת, ו עוגת דלעת בריוש תפוח טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את השמרים והסוכר מעל 3 כפות מים חמים בקערה קטנה. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות F (40 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים את הדלעת, 1 כוס קמח, סוכר חום, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים תערובת שמרים לתוך תערובת דלעת; מערבבים עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם. מערבבים 2 כוסות קמח, ערבוב היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בחמאה כמה חתיכות בכל פעם, מכות עד incorporated. מערבבים את הנותרים 3/4 כוס קמח, ערבוב עד שמנת. שמן קל קערה גדולה, ואז למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל נפח, על 3 שעות. בעדינות להניף את הבצק, ואז לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'. מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. השתמש בסכין כדי לחלק את הבצק לשמונה חלקים שווים-לא לקרוע אותו. צורה לתוך סיבובי בצק ולתת לנוח במשך 10 דקות. טופס את הבצק לתוך כדורים, ומניחים כל כדור למחבת מוכנה, מה שהופך שתי שורות של ארבעה כדורים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
לטאטא את חלמון הביצה וחלב יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מברשת את החלק העליון של הבצק עם לשטוף את הביצה, ואז לכסות את כיכר עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח, 10 עד 15 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'