בריוש דלעת
בריוש דלעת דורש כ 14 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 522 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט הקרקע, מים חמים, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו בריוש דלעת, לחמניות בריוש פשטידת דלעת, ו עוגת דלעת בריוש תפוח טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את השמרים והסוכר מעל 3 כפות מים חמים בקערה קטנה. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות F (40 מעלות C).
בואו לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מערבבים את הדלעת, 1 כוס קמח, סוכר חום, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice בקערה גדולה.
מערבבים תערובת שמרים לתוך תערובת דלעת; מערבבים עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם. מערבבים 2 כוסות קמח, ערבוב היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בחמאה כמה חתיכות בכל פעם, מכות עד incorporated. מערבבים את הנותרים 3/4 כוס קמח, ערבוב עד שמנת. שמן קל קערה גדולה, ואז למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל נפח, על 3 שעות. בעדינות להניף את הבצק, ואז לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד. מקררים בין לילה.
גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'. מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. השתמש בסכין כדי לחלק את הבצק לשמונה חלקים שווים-לא לקרוע אותו. צורה לתוך סיבובי בצק ולתת לנוח במשך 10 דקות. טופס את הבצק לתוך כדורים, ומניחים כל כדור למחבת מוכנה, מה שהופך שתי שורות של ארבעה כדורים.
לטאטא את חלמון הביצה וחלב יחד בקערה קטנה.
מברשת את החלק העליון של הבצק עם לשטוף את הביצה, ואז לכסות את כיכר עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח, 10 עד 15 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.