קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בריוש דלעת

בריוש דלעת
בריוש דלעת דורש כ 14 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 522 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט הקרקע, מים חמים, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו בריוש דלעת, לחמניות בריוש פשטידת דלעת, ו עוגת דלעת בריוש תפוח טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את השמרים והסוכר מעל 3 כפות מים חמים בקערה קטנה. המים צריכים להיות לא יותר מ 100 מעלות F (40 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
3
מערבבים את הדלעת, 1 כוס קמח, סוכר חום, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים תערובת שמרים לתוך תערובת דלעת; מערבבים עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם. מערבבים 2 כוסות קמח, ערבוב היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בחמאה כמה חתיכות בכל פעם, מכות עד incorporated. מערבבים את הנותרים 3/4 כוס קמח, ערבוב עד שמנת. שמן קל קערה גדולה, ואז למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית קלה ולתת לעלות במקום חם (80 עד 95 מעלות F (27 עד 35 מעלות C)) עד הוכפל נפח, על 3 שעות. בעדינות להניף את הבצק, ואז לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'. מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. השתמש בסכין כדי לחלק את הבצק לשמונה חלקים שווים-לא לקרוע אותו. צורה לתוך סיבובי בצק ולתת לנוח במשך 10 דקות. טופס את הבצק לתוך כדורים, ומניחים כל כדור למחבת מוכנה, מה שהופך שתי שורות של ארבעה כדורים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
לטאטא את חלמון הביצה וחלב יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מברשת את החלק העליון של הבצק עם לשטוף את הביצה, ואז לכסות את כיכר עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח, 10 עד 15 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי