בריוש משמש
זה עובד טוב כמו לחם. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), לחמניות פקאן משמש עם חמאת דבש משמש, ו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן.
הוראות
במיקסר או קערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, השמרים והמלח, ואז מוסיפים את החלב ואת 3 הביצים וממשיכים לערבב כדי לעשות בצק חלק 5 דקות במיקסר או 8 דקות ביד.
מוסיפים את החמאה הריכה ומערבבים לעוד 5 דקות במיקסר או 10 דקות ביד.
שים את הבצק בקערה משומנת קלות ולהשאיר במקרר לילה. הבצק שלך יהיה אז נוקשה וקל לעצב.
גריז 2 x 500 גרם לחם פחיות, ולאחר מכן לחלק את הבצק לתוך כ 16 חתיכות לדרבן כמה משמשים לתוך כל חתיכה. לאטום אותם ולעצב לתוך כדורים קטנים.
מניחים את הכדורים בדיל ברצפים של 2 עד הפח מלא. זה צריך לקחת לא יותר מ 8 חתיכות כדי למלא כל פח. השאר את בריוש עבור 3 שעות כדי להוכיח עד הוכפל בגודל.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מברשת עם ביצה מוכה 1 ואופים במשך 20 דקות עד חום זהוב ואת כיכרות נשמע חלול כאשר טפח מתחת. מגניב על מתלה תיל.