קושימומחה
מוכן ב16 שעות
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

בריוש משמש

בריוש משמש
זה עובד טוב כמו לחם. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), לחמניות פקאן משמש עם חמאת דבש משמש, ו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן.

הוראות

1
במיקסר או קערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, השמרים והמלח, ואז מוסיפים את החלב ואת 3 הביצים וממשיכים לערבב כדי לעשות בצק חלק 5 דקות במיקסר או 8 דקות ביד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מוסיפים את החמאה הריכה ומערבבים לעוד 5 דקות במיקסר או 10 דקות ביד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
שים את הבצק בקערה משומנת קלות ולהשאיר במקרר לילה. הבצק שלך יהיה אז נוקשה וקל לעצב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
גריז 2 x 500 גרם לחם פחיות, ולאחר מכן לחלק את הבצק לתוך כ 16 חתיכות לדרבן כמה משמשים לתוך כל חתיכה. לאטום אותם ולעצב לתוך כדורים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים את הכדורים בדיל ברצפים של 2 עד הפח מלא. זה צריך לקחת לא יותר מ 8 חתיכות כדי למלא כל פח. השאר את בריוש עבור 3 שעות כדי להוכיח עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
6
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מברשת עם ביצה מוכה 1 ואופים במשך 20 דקות עד חום זהוב ואת כיכרות נשמע חלול כאשר טפח מתחת. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד