קושימומחה
מוכן ב16 שעות
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

בריוש משמש

בריוש משמש
זה עובד טוב כמו לחם. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), לחמניות פקאן משמש עם חמאת דבש משמש, ו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן.

הוראות

1
במיקסר או קערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, השמרים והמלח, ואז מוסיפים את החלב ואת 3 הביצים וממשיכים לערבב כדי לעשות בצק חלק 5 דקות במיקסר או 8 דקות ביד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את החמאה הריכה ומערבבים לעוד 5 דקות במיקסר או 10 דקות ביד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
שים את הבצק בקערה משומנת קלות ולהשאיר במקרר לילה. הבצק שלך יהיה אז נוקשה וקל לעצב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
גריז 2 x 500 גרם לחם פחיות, ולאחר מכן לחלק את הבצק לתוך כ 16 חתיכות לדרבן כמה משמשים לתוך כל חתיכה. לאטום אותם ולעצב לתוך כדורים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
מניחים את הכדורים בדיל ברצפים של 2 עד הפח מלא. זה צריך לקחת לא יותר מ 8 חתיכות כדי למלא כל פח. השאר את בריוש עבור 3 שעות כדי להוכיח עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
6
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מברשת עם ביצה מוכה 1 ואופים במשך 20 דקות עד חום זהוב ואת כיכרות נשמע חלול כאשר טפח מתחת. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה