ברילרים אפויים
ברביקיו אפוי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 50 גרם חלבון , 45 גרם שומן , ובסך הכל 642 קלוריות . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רוטב עגבניות, תרנגולות פטם/טיגון, פלפל חריף וחומץ יין אדום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וקטוגנית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחמניות חזיר ארוכות בברביקיו , אדובו, שרימפס מגולגל בשום , וצלעות חזיר לתינוקות גב ושעועית גריל של בוש .
הוראות
מניחים את הפרגיות, עם החזה כלפי מעלה, בתבנית צלייה רדודה גדולה.
מערבבים את שאר החומרים; יוצקים על תרנגולות.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך שעה. מכסים ואופים 20-30 דקות יותר או עד שמדחום בשר מצביע על 180° והמיצים מתבהרים.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.