ברים כרוב פריך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, חמאת זרעים, דגנים מלאים נפוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו צ'יפס כרוב פריך, כרוב פריך וסלט קינואה, ו כרוב פריך עם מטבל לימון-יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם נייר רדיד או קלף וריסוס עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
כדי להכין את הכרוב: ביסודיות לשטוף את הכרוב מתחת למים קרים ולאחר מכןלעביר את כל הלחות העודפת על ידי ספיגת העלים בין כמה שכבות של מגבות נייר או ספינינג מספר פעמים בתוך טווה סלט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
כרוב
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
להעביר את קייל לקלף מצופה גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
לטפטף את העלים עם השמן, משליך את העלים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
אופים את הכרוב בתנור שחומם מראש במשך 12-17 דקות עד העליםמראה נייר-דק ופריך, אבל לא השחמה (לצפות מקרוב). באמצעות אוניית הקלף, להעביר את כרוב כדי מתלה מגניב לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, להפיץ את שיבולת השועל, pepitas, זרעי שומשום על גיליון גדול rimmedbaking.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
זרעי דלעת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 עד 8 דקות, רועד חצידר, עד הזהב וריחני.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים את חמאת האגוז או הזרע, סוכר, סירופ, ומלח בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאת זרעים
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
חום בינוני נמוך, ערבוב, במשך 4 עד 5 דקות עד הסוכר הוא מומס ו themixture הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
12
הסר מן החום ומערבבים את תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
13
מיד לשפוך את תערובת הסירופ על תערובת שיבולת השועל, ערבוב עם מצופה spatulauntil.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניל
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
14
להעביר את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מניחים פיסת נייר קלף גדולה, נייר שעווה או ניילון נצמד (מצופה ספריי בישול nonstick) על גבי תערובת הבר ולהשתמש בו כדי להפיץ, לשטח, קומפקטי מאוד את התערובת באופן שווה במחבת. מקררים לפחות 1 שעה עד שנקבע היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
באמצעות אניה, להרים את התערובת מהמחבת ולהעביר ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
חותך into10 ברים.
18
טיפים בר-לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לא להשתמש בחמאת בוטנים; זה יהיה להציף את שאר flavorsin ברים.- היחס של ממתיקים יבשים ונוזלים כאן הוא חיוני מחייב את הסורגים-ניסוי על אחריותך!- עלים כרוב פריך ניתן להכין עד 1 יום קדימה. מגניב לחלוטין לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.בר שמירה הדוקה לעטוף את הסורגים בנפרד בניילון נצמד.טמפ חדר: 2 daysREFRIGERATOR: 1 weekFREEZER: 3 חודשים במיכל אטום; הפשרה 1/2 וריאציה שעה פריך תרד & BARSPREPARE משמש כפי שהורה, אבל להשתמש 6 כוסות של עלי תרד ארוזים במקום כרוב וכמות שווה של משמשים מיובשים קצוצים במקום פירות יער מיובשים. להשמיט את תמצית שקדים ולהוסיף 1 1/2 כפיות גרידה דק גרידה כתומה במקום.