ברים מלאי פאדג'
ברים מלאי פאדג' לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. למנה זו יש 290 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. תמורת 44 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלב מרוכז, קיצור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת קפה במילוי פירות , גליל דלעת ממולא ומענג ועוגיות במילוי חמאת בוטנים שוקולד .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שיבולת השועל, הקמח, הסוכר החום והמלח.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים פנימה אגוזי פקאן. מניחים בצד 1-1/2 כוסות לציפוי. מהדקים את שאר תערובת הפירורים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
בסיר גדול מערבבים את החלב, השוקולד צ'יפס והקיצור. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהצ'יפס נמס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים על הקרום; מפזרים את תערובת הפירורים השמורה. למעלה עם M&M's.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהשוליים מזהיבים.