ברים פאדג'י פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פאדג' י פקאן. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. אם יש לכם חמאה, ביצים, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו פאדג'י פקאן פאי ברים, פאדג'י פקאן פאי ברים, ו ברים פאדג'י פקאן Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח. מידה 1/2 כוס העוגה לערבב לתוך קערה בינונית; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח את העוגה שנותרה לערבב, 1/3 כוס חמאה, וניל 1 ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מתפורר. הקש בצק במחבת.
מפזרים שבבי שוקולד; לחץ לתוך הבצק.
מוסיפים חמאה מומסת 2 ביצים לתערובת עוגה שמורות. הכה במהירות בינונית עד חלקה. מערבבים בפקאנים.
אופים 24 עד 28 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מפזרים אבקת סוכר מעל. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 4 שורות. החנות מכוסה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי